Vreme čitanja: oko 1 min.

"Šokirana sam": Milica Gacin se zapanji kada takmičari u "Slagalici" ne znaju za jednog čoveka

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Uh... Je l' realno?", pita se Milica

  • 4

Voditeljka Milica Gacin, koja važi za jedno od omiljenih TV lica, otkrila je u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji da se zapanji kada takmičari u "Slagalici" ne znaju ko je Vlado Kalember.

"Znaš kada se zapanjim? Kada ne znaju ko je Vlado Kalember? Šokirana sam, Meril Stip možda, ali Vlado Kalember nikad čuli... Uh... Je l' realno? Vlado Kalember, o čemu pričamo? Ali recimo ne znaju. Pa dobro, to je sve normanlno. Jednostavno razumljivo", pita se Milica Gacin.

Voditeljka kaže da se i sadržaj "Slagalice" menja vremenom koje ide.

"Naravno. To je neminovno. Ali ja sam stvarno zadivljena kakvi takmičari dolaze kod nas. Broj njihovih godina najčešće nema veze sa opštim znanjem. Znači, dođu gimnazijalci, pošto je uslov 18 godina, moraju da imaju toliko. Dođu deca koja su poslednji razred gimnazije. I oni znaju Vladu Kalembera. Znaju sve, bukvalno.

Dođu i starije generacije koje znaju. Nema pravila u korelaciji broja godina i opšteg znanja... Vladimir Krnač, koji je jedan od pobednika naših ciklusa, fantastičan takmičar, čovek se bavi građevinom, nema šta ne zna. Ljudi su fenomenalni, mlađi, stariji, kakvi god, fantastični. Žene su fantastične. Stvarno sam upoznala fenomenalne ljude... Znanje je uvek u modi", rekla je Milica Gacin.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    4. april 2024 | 10:52

    A zašto bi morali da znaju za njega ?

  • Čika Lale

    4. april 2024 | 10:37

    Milice i ja sam zapanjen i čudim se čudim, kako to da ne znaš zakon komutacije. . .?

  • Tasa

    4. april 2024 | 09:09

    Taj koji ne zna za njega neće znati ni za nju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA