Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludilo kakvo još niste videli: Objavljen najnoviju trejler i plakat za novog "Džokera"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hoakin Finiks i Lejdi Gaga igraju glavne uloge

  • 1
Džoker: Ludilo o dvoje Foto: Blitz/Warner Bros. Pictures

Hoakin Finiks u ulozi Artura Fleka aka Džokera i famozna Lejdi Gaga kao Harli Kvin u glamuroznom ludilu i nastavku kultnog psihološkog trilera studija Warner Bros. iz 2019. godine! Scenario ponovo potpisuju Tod Filips i Skot Silver koji je takođe radio i na originalnom filmu.

Drugi nastavak Džokera ove jeseni dolazi u bioskope a sada je „Džoker: Ludilo u dvoje“ dobio i prvi trejler, uz nedavno objavljen plakat filma.

Poster prikazuje Džokera (Hoakin Finiks) i Harli Kvin (Lejdi Gaga) koji plešu, odeveni u odelo i haljinu, dok su još uvek našminkani klovnovi dok trejler daje i prvi uvid u izbor muzičkih numera, s obzirom na neobičan smer filma koji ima karakteristike mjuzikla.

U nastavku ćemo ponovo gledati i Zazi Bitz kao Sofi Dumond, a svoje uloge iz prvog filma repriziraće Šeron Vošington i Li Gil.

No, uz Lejdi Gagu očekuju nas i neka nova lica koja će tumačiti Brendan Glijson (Duhovi Ostrva), Ketrin Kiner (Beži!), Hari Loti (Industry), Džejkob Loftlend (Blato), Stiv Kugan (Filomena) i Ken Leung (Ratovi Zvezda: Buđenje sile).

Kako izgleda spoj magnetične privlačnosti Hoakina Finiksa i zvezdane moći ikone Lejdi Gage pogledajte u trejleru filma:

Očekivanja su zaista visoka jer je i originalni film „Džoker“ je 2019. godine izazvao veliku kontroverzu, koju je pratila i velika medijska kampanja.

„Džoker“ je zaradio više od milijardu dolara širom sveta te postao naslov s najvećom zaradom s R-ocenom u istoriji bioskopskih blagajni.

Osim uspeha na bioskopskim blagajnama, ostvario je i uspeh na brojnim dodelama nagrada.

Među njima se ističe 11 nominacija za Oskara, uključujući i one za najbolji film te glavnog glumca, koja je na kraju i pripala Hoakinu Finiksu.

„Džoker: Ludilo u dvoje“ u bioskope stiže 3. oktobra u distribuciji Blitza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    10. april 2024 | 12:32

    Harli Kvin je Dzokerov psihijatar. Kako moze Harli reci za sebe da nista nije postigla u zovotu? Glupost u startu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA