Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaboravljeni dokumentarac Bitlsa će posle 4 decenije ugledati svetlost dana: Pogledajte trejler

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je dokumentarni film "Let It Be", koji će biti dostupan od 8. maja na platformi Disney Plus

  • 0
The Beatles, Bitlsi Foto: Tanjug/AP/Bob Dear

Zaboravljeni dokumentarni film o Bitlsima "Let It Be", koji nosi naziv po velikom hitu ove grupe, ponovo će ugledati svetlost dana, nakon restauracije, i to 8. maja na platformi "Disney Plus". Objavljen je i trejler, koji možete pogledati ispod teksta.

Inače, dokumentarac "Let It Be" je prvobitno bio objavljen 1970. godine. Četiri decenije bio nedostupan. Poslednje izdanje imao je na VHS-u osamdesetih godina prošlog veka.

Kako se navodi, iza nove verzije dokumentarca stoji Piter Džekson, koji je pre toga radio na još jednom dokumentarnom filmu Bitlsa "Get Back".

"Let It Be" se veoma razlikuje od biografskih filmova koje kontrolišu umetnici koje danas obično gledamo. Bitlsi su tada bili duboko nezadovoljni kako su izgledali na ekranu, što delimično objašnjava zašto je film bio nedostupan tako dugo.

Ipak, "Let It Be" se danas može smatrati klasikom, neki su ga hvalili, neki kudili. Ono što je sigurno jeste da je u pitanju dokumatarac koji Bitlse posmatra prvenstveno kao muzičare.

"Let It Be" prenosi ne samo veliku energiju, već i deo svečane misterije koja je pratila milenijumsku saradnju Bitlsa, piše Techradar.com.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA