≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiže novi film iz franšize "Gospodar prstenova", fanovi žele sasvim nešto drugo

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Publika će moći da ga pogleda 2026. godine

  • 0
gospodar prstenova Lord of the rings Printskrin: YT/Sniper Mage

Warner Bros. će 2026. godine objaviti prvu od nove serije filmova "Gospodar prstenova", koji će se fokusirati na lik Goluma, kojeg je u uspešnog triologiji igrao Endi Serkis.

Reditelj originalne trilogije "Gospodar prstenova" Piter Džekson i njegovi partneri Fren Volš i Filipa Bojens produciraju film i "biće uključeni na svakom koraku", rekao je izvršni direktor Warner Bros. Discovery-ja Dejvid Zaslav.

"Projekat je trenutno u ranoj fazi razvoja scenarija pisaca Volša i Bojensa, zajedno sa Fibi Gitins i Artijem Papageorgiju, i "istražiće priče koje tek treba da se ispričaju"", rekao je Zaslav.

U saopštenju za medije kompanije Warner Bros. kasnije u četvrtak ujutru, studio je otkrio da je radni naslov filma "Gospodar prstenova: Lov na Goluma" ("Lord of the Rings: The Hunt for Gollum") i da će ga režirati i glumiti Serkis u njegovoj kultnoj naslovnoj ulozi. Izvršni producent filma će biti Ken Kamins, sa Serkisom i Džonatanom Kevendišem, piše Variety.

Warner Bros. je prvi put objavio u februaru 2023. da su tada novopostavljeni vođe studija Majk De Luka i Pem Abdi posredovali u dogovoru o snimanju "više" filmova zasnovanih na voljenim knigama J.R.R. Tolkina.

Ipak, fanovi nisu baš oduševljeni i traže da "Silmarilion" postane film.

"Možemo li, molim vas, imati film o Silmarilionu?“ Najbolje što možemo da uradimo je da Aragorn prebija Goluma 3 sata", navodi se u objavi fanova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA