≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Venčao se poznati učesnik kvizova: Vuk Ristović i njegova izabranica Mišel zakleli se na večnu ljubav

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želja ovog para je da posete Pariz i London

  • 0
Vuk Ristović, Foto: Privatna arhiva

Poznati užički učesnik kvizova, psiholog Vuk Ristović i njegova izabranica Mišel danas su se u crkvi Svetog Georgija zakleli na večnu ljubav gde su ih ispred crkve dočekli i ispratili gudači.

Vuk Ristović Srbiju je oduševio u brojnim televizijskim kvizovima, a u izdanju kviza "Stigni me ako znaš" u 2023. godini, prvi put je pobedio.

Putovanja su im zajednička strast i planiraju da obiđu sve nezavisne države na svetu, odakle će, kao i do sada, na Jutjub kanalu "Psiho Vuk – Put oko sveta„ objavljivati video sadržaje iz zemalja koje posete.

Tako su zacrtali da posle svadbe posete Pariz i London, piše "Užice oglasna tabla".

– Voleli bismo da medeni mesec provedemo putujući kroz Afriku, Južnu Ameriku, Pacifička ostrva…Do sada nam je najlepše bilo u Italiji, kada sam zaprosio Mišel ispred Krivog tornja u Pizi – kaže Vuk. Za bebu su, ukoliko bude devojčica, čvrsto rešili da se zove Luna Čarna.

Podsetimo, učešće u kvizu "Potera", za Vuka Ristovića, bilo je veliko iskušenje, ali i način da pronađe ljubav svog života. Mlad, ambiciozan, a obuzet tremom, u drugoj igri izabrao je ponuđenu višu cifru, što je bilo presudno da se njime oduševi jedna Užičanka, njegova sugrađanka, koja mu je nakon emitovanog kviza čestitala na jednoj društvenoj mreži, nakon čega je usledila poruka za porukom, prvi susreti, a potom se rodila velika ljubav, koja je nedavno krunisana vereničkim prstenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA