≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Oduševio je u kvizu, pa mu porukom čestitala! Ovako su se upoznali Vuk i Mišel, a svemu je zaslužna "Potera"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Učešće u kvizu "Potera", za Vuka Ristovića, bilo je veliko iskušenje, ali i način da pronađe ljubav svog života

  • 5
Vuk Ristović, Foto: Privatna arhiva

Poznati užički kvizaš, psiholog, Vuk Ristović, nedavno se verio sa svojom devojkom Mišel. Neobičnih osobina, na prvi pogled su se pronašli, a ovo je njihova priča.

Učešće u kvizu "Potera", za Vuka Ristovića, bilo je veliko iskušenje, ali i način da pronađe ljubav svog života. Mlad, ambiciozan, a obuzet tremom, u drugoj igri izabrao je ponuđenu višu cifru, što je bilo presudno da se njime oduševi jedna Užičanka, njegova sugrađanka, koja mu je nakon emitovanog kviza čestitala na jednoj društvenoj mreži, nakon čega je usledila poruka za porukom, prvi susreti, a potom se rodila velika ljubav, koja je nedavno krunisana vereničkim prstenom.

- Na prvi pogled sam video da je posebna. Krenuli smo da izlazimo, pronašli smo se, i jedno i drugo smo bili neobični, svako na svoj način. Dogovorili smo se da pišemo svaki naš susret u jednom notesu, tako je krenulo od prvog dana, pa traje i danas, s tim što sada živimo zajedno, pa zapisujemo svaki naš dan. - priča Vuk.

Iz dana u dan, sve više se stvarala ljubav među njima. Videvši kuda sve to vodi, Vuk je rešio da testira Mišel u svojoj ordinaciji Psiho Art u Užicu, ali...?

- Dao sam joj psihološke testove, da vidim da li ima nešto problematično. Tu je trebalo da se poljubimo i sve je išlo ka tome, međutim, ona je morala negde brzo da ide, ali nema veze, poljubili smo se sledećeg dana kod mene u stanu i započeli našu ljubavnu priču. - otkriva nam Vuk početak njihovog zabavljanja.

Vuk Ristović, Foto: Privatna arhiva

Šesti sastanak ovog mladog para bio je na neuobičajenom mestu za ljubavne sastanke, na groblju, i to čak na grobu Vlade Divljana, čije je pesme Mišel veoma obožavala, pa je i čitav njen stan bio ukrašen njegovim slikama, kao i slikama Ane Bolen. Ona je njena omiljena ličnost, o kojoj zna toliko sitnica, kao i o Engleskoj u vreme dinastije Tjudor. Sa ogrlicom sa slovom B, istom kao što je nosila Ana Bolen, Vuk je opisuje, da je izgledala kao da je izašla iz srednjovekovnog romana.

- Tokom naše veze smo jedno drugom poklanjali razne stvari, poput knjiga, enciklopedija, odeće, parfema, a najdraži poklon Vuku je medaljon u srednjovekovnom stilu sa mojom slikom, koji sam mu poklonila. - rekla je Mišel.

Vuk Ristović, Foto: Privatna arhiva

Mesto u stanu, gde na stolu stoje njihove igračke i pokloni, oni nazivaju Oltar ljubavi. Trenutno ih imaju 17, dok svaka igračka ima svoje ime, a kako ističu, posmatraju ih kao decu.

Putovanja doživljavaju kao strast, a kako kažu, u planu im je da obiđu sve nezavisne države na svetu, odakle će, kao i do sada, na Jutjub kanalu "Psiho Vuk - Put oko Sveta" kačiti video sadržaje iz zemalja koje posete.

- Najlepše naše zajedničko putovanje bilo je u Italiji, kada sam zaprosio Mišel ispred Krivog tornja u Pizi. Sećanje na to putovanje pamtićemo ceo život. - istakao je Vuk.

Ljubav će zvanično krunisati venčanjem u maju, kada su zakazali i svadbu u Užicu, koja će, kao i njih dvoje, biti neobična, sa gudačima, koji će u svadbenu salu doneti srednjovekovni duh. Pesma za prvi ples biće Greensleeves, za koju se veruje, da je Henri VIII napisao Ani Bolen.

Vuk Ristović, Foto: Privatna arhiva

Svadbeno putovanje planiraju odlaskom u Pariz i London, dok za medeni mesec žele da obiđu Afriku, Južnu Ameriku, Pacifička ostrva...

Bebu očekuju na leto, a ukoliko bude devojčica, već su joj smislili ime - Luna Čarna.

- Kao pandan rečenici koju je Henri VIII govorio Ani Bolen: "Dok se London ne istopi u Temzi", osmislio sam našu čuvenu rečenicu "Dok se Pariz ne istopi u Seni". Ono što je najvažnije je da se beskrajno volimo. - zaključio je Ristović.

( Telegraf.rs / B.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki🩷

    16. februar 2024 | 11:38

    Kakav divan i neobičan par.U moru istih,dvoje kvalitetnih ljudi.Bravo!!!!!

  • Zorica

    16. februar 2024 | 11:43

    ❤️

  • Misko genija

    16. februar 2024 | 12:38

    Po slikama mi se javlja da cemo uskoro citati o njima u crnoj hronici. Ona mu trazila da piju krv jedno drugom pa dobio sepsu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA