≫ 

Novi roman "Igre gladi" stiže idućeg maja, a za njim i film. Radnja je već poznata

Knjiga bi trebalo da bude objavljena 19. maja 2020. godine

  • 0

Suzan Kolins objaviće novi roman iz serijala "Igre gladi" (Hunger Games) idućeg proleća, najavila je njena izdavačka kuća "Sholastic" Istovremeno, kompanija "Lionsgate" se raduje da nastavi filmsku franšizu vrednu tri milijarde dolara, te su izjavili da će "blisko sarađivati sa Kolinsovom na adaptaciji knjige u film".

Knjiga bi trebalo da bude objavljena 19. maja 2020. godine, a reč je o prikvelu prethodnih filmova i romana. Radnja će se odvijati 64 godine pre trilogije, a fokusiraće se na propalu pobunu u Panamu. Kao takav, u novom romanu se neće naći znani likovi-tinejdžeri, kao Katnis Everdin, koju je igrala Dženifer Lorens.

Igre gladi Igre.gladi.jpg Foto: Promo

- Sa ovom knjigom želim da ispitam stanje prirode i ko smo mi zaista, šta zamišljamo da nam je potrebno da preživimo. Vreme rekonstrukcije, 10 godina nakon rata koji je poznat kao Mračni dani, kada se država Panam bori da se vrati na noge, pruža plodno tlo za junake koji će se rvati sa ovim pitanjima i tako definisati svoja shvatanja čovečanstva - rekla je Kolinsova.

Kada roman bude objavljen, film će mu verovatno biti za petama. Džo Drejk, jedan od čelnika "Lionsgate" grupe potvrdio je to u svojoj izjavi.

- Kao ponosna kuća "Igri gladi", jedva čekamo da Suzanina sledeća knjiga bude objavljena. Bili smo u kontaktu sa njom tokom procesa pisanja i radijemo se da nastavimo da sa njom blisko sarađujemo na filmu - rekao je on u izjavi.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA