≫ 

Kijanu Rivs piše strip u kom je on glavni junak: Upoznajte polu-boga Berzerkera

Zbog sadržaja brutalnog nasilja biće namenjen isključivo starijoj publici

  • 1
Kijanu Rivs Kijanu Rivs / Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kijanu Rivs će debitovati na stripu BRZRKR koji će objaviti izdavačka kuća BOOM! Studios. Uz holivudskog glumca, u projekat će biti uključeni i pisac Met Kint (Folklords, Bang!) i proslavljeni umetnik Alesandro Viti, piše Strip Blog.

Strip BRZRKR će predstaviti priču o besmrtnom ratniku koji je u potrazi za odgovorima koji se tiču njegovog postojanja. Mini-serijal će imati 12 brojeva i zbog sadržaja brutalnog nasilja biće namenjen isključivo starijoj publici.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by BOOM! Studios (@boom_studios) on

- Čovek poznat kao Berzerker je polu-smrtnik i polu-bog, proklet i primoran na nasilan život, što šteti njegovom razumu. Nakon što je vekovima lutao svetom, Berzerker je utočište pronašao radeći za američku vladu boreći se u bitkama toliko opasnim i toliko nasilnim, koje su preopasne za bilo koga drugog.

Nada se da će u zamenu za svoje službovanje dobiti istinu o svom beskrajnom postojanju natopljenom krvlju i način kako to da zaustavi.

Prvi broj stripa BRZRKR će biti dostupan početkom oktobra 2020. godine. Naslovnicu za prvi broj će raditi crtački superstar Rafael Grampa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SamuraiSx

    20. jul 2020 | 17:18

    sta je ovo bre, buduci neki plagijat japanske mange i anime BERSERK?! eh Rivs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA