≫ 

Kijanu Rivs, Šarliz Teron i Benisio Del Toro na onlajn festivalu "Comic-Con"

Šarliz Teron će sutra u okviru programa "Evolucija zloće" govoriti o svojim ulogama u akcionim filmovima, evoluciji modernog ženskog akcionog junaka, rolama koje su je u karijeri posebno inspirisale, kao i u čemu pronalazi snagu da konstantno pomera svoje granice...

  • 0
Šarliz Teron, Kijanu Rivs, Benicio del Toro Kijanu Rivs, Šarliz Teron i Benisio del Toro / Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Najstariji festival popularne kulture u Americi, "Comic-Con", prvi put se nakon više od pola veka ne održava u San Dijegu, već je juče počeo onlajn emitovanje pod sloganom "Comic-Con@Home".

Ljubitelji ove manifestacije moći će do 26. jula da na zvaničnom sajtu besplatno igraju najnovije video igre, pogledaju brojne virtuelne izložbe u Comic Con Muzeju, a filmofili da čuju onlajn radionice i razgovore sa zvezdama poput Šarliz Teron, Benisijom del Torom, Kijanuom Rivsom, Dejvidom Silvermanom, kao i da prate konferencije posvećene popularnim franšizama "Zvezdane staze", "Okružen mrtvima"...

Šarliz Teron će sutra u okviru programa "Evolucija zloće" govoriti o svojim ulogama u akcionim filmovima, evoluciji modernog ženskog akcionog junaka, rolama koje su je u karijeri posebno inspirisale, kao i u čemu pronalazi snagu da konstantno pomera svoje granice.

Subota je rezervisana za Benisija del Tora i reditelja Skota Kupera koji će govoriti o čudovištu kreiranom za njihov novi film "Rogovi" (Antlers), ali i za proslavu 15. godišnjice od filma "Konstantin" o kojem će govoriti Kijanu Rivs, kao i reditelj Frensis Lorens

Obožavaoci serije "Doktor Hu" održaće u nedelju onlajn debatu "Koji je najbolji Doktor Hu", a istog dana ekipa franšize "Moćni rendžeri" proslaviće 27 godina od prve epizode.

Onlajn predavanje o grafičkim novelama održano je juče, danas su na redu konferencije "Superherojski fandom prilagođava se pandemiji" i "Stripovi pod pritiskom: Kreativnost u doba korone", a sutra "Mentalno zdravlje, popularna kultura i pandemija".

Organizovane su i mnogobrojne virtuelne radionice Kozpleja i zanimljivi paneli o strip kulturi u kojima će fanovi moći da učestvuju.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA