≫ 

Vraća se Mandrak mađioničar: Uskoro strip o njegovoj naslednici Mendi

Stripovi o Mandraku, liku koji su stvorili Li Fok i Fil Dejvis, od oktobra se vraćajusa novim avanturama...

  • 0
Mandrak, Mandrake The Magician Foto: King Features

Strip o Mandraku je prvobitno predstavljen u Američkim novinama u junu 1934. godine, gde smo videli jednog od prvih kostimiranih junaka sa supermoćima koji se bori protiv raznih zlikovaca. Mađioničar Mandrak se na strip sceni poslednji put našao 2013. godine u okviru serijala koji je objavljivala izdavačka kuća Dynamite Entertainment, piše Strip Blog.

Ovoga puta Mandrak će biti žena i njeno ime će biti Mendi. Strip je napisala Erika Šulc, a dizajnirali su ga Dijego Giribaldi, Huan Pablo Masa i Mončo Bunge. Strip će objaviti King Features u saradnji sa Red 5 Comics i StoneBot Studios.

Mandrak, Mandrake the Magician, Mendi Foto: King Features/Red 5 Comics/StoneBot Studios

Tačan naziv stripa će biti Mandrake the Magician: Mandrake’s Legacya serijal će se fokusirati na 17-ogodišnju devojčicu Mendi Paz koja izučava veštine čarobnjaka i mašta da će jednog dana biti kao legendarni Mandrak. Ona sumnja da su njene magične moći povezane sa njenim misterioznim porodičnim stablom, dok njena majka od ćerke krije mnoge tajne. Dok uči da ovlada čarobnjačkim veštinama, Mendi se suočava sa svakodnevnim problemima tinejdžerskog života.

Mandrake the Magician: Mandrake’s Legacy #1 biće objavljen 28. oktobra 2020. godine.

Mandrak, Mandrake the Magician, Mendi Foto: King Features/Red 5 Comics/StoneBot Studios

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA