Komentari

 • Arhipelag

  Život se jednom mora vratiti u normalu. Sajam knjiga bi mogao da probije led u tom smislu. Naravno, uz poštovanje svih propisanih mera i garancije kriznom štabu da će one biti sprovedene . Narod je željan kulturnih manifestacija , žalosno je da se jedna takva tradicija prekine. Oktobar je mesec rezervisan za to, decenijama unazad, nije dobar predlog odlaganje za decembar. Iskreno se nadamo da će želja za prezentacijom pisane reči prevladati i da ljudi neće biti uskraćeni za sajam u formatu u kojem smo i navikli da se održava.

 • Ana

  Bravo, samo napred, napravite sajam knjiga, pa po završetku najuporniji nek ostanu tu, vratite krevete i ponovo žurka u covid bolnici . U ovakvim okolnostima i razmišljati o tome je neprimereno.

 • Bane Ranković

  Sramota. Uprava sajma nije u stanju da garantuje zdravstvenu bezbednost , nije u stanju da obezbedi posetu , ali je u stanju da u nedogled odlaže odluku jer je kibicovala novac izlagača. Smenjujte upravu sajma !

 • Lazar

  Sram vas bilo! Mesec dana pre početka manifestacije ne znate da li će je biti. Niko ovde ne misli o izlagačima koji debelo plaćaju svoje učešće, a ovraničavate broj posetilaca , za čije babe zdravlje da rade ti ljudi!!!????

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima