U knjižari "Akademija" za početak 2021. godine poklon popust 50%

U želji da ulepša početak 2021. godine, najpoznatija beogradska knjižara poklanja 50% popusta na kapitalno delo "Muzej umetnosti". Ovaj naslov jedinstvenog formata je ulaznica za najveću umetničku kolekciju ikada okupljenu u jednoj knjizi

  • 0
Data Status Foto: Promo

Na jednom mestu se mogu videti Rembrantovi najbolji autoportreti, Velaskezove Mlade plemkinje i fotografije Sindi Šermana, maska faraona Tutankamona, zlatni predmeti iz Perua, prozori od vitraža iz crkve Notr Dam, Mikelanđelov David, slike iz pećina u Lasku, dela Džeksona Poloka, kao i još 3000 najznačajnijih i najuticajnijih umetničkih dela iz čitavog sveta.

Muzej umetnosti je, prema oceni kritičara, najznačajniji do sada objavljeni pregled istorije umetnosti od nastanka čovečanstva do danas. Sadrži rečnik i opširan indeks, što ga čini pristupačnim, informativnim i pravim nadahnućem za porodicu, ljubitelje umetnosti, ali i stručnjake na tom polju.

Data Status Foto: Promo

Ne propustite jedinstvenu  priliku da sagledate 1000 luksuzno opremljenih, izuzetno velikih stranica punih najznačajnijih umetničkih dela, uključujući i ona koja se mogu videti samo u privatnim kolekcijama, do kojih se mora putovati u zabačene delove sveta.

Posetite knjižaru Akademija, u Knez Mihailovoj 35, ili stranicu Data Status-a na OVOM linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA