• 0

Kolekcija Petominutnih Diznijevih priča se nastavlja: Delimo 3 knjige srećnim dobitnicima

Dvadeset i osma knjiga nosi naziv "Petominutne priče o osećanjima", a sve što je potrebno da uradite da dobijete ovaj sjajan poklon, jeste da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs, a troje najsrećnih dobija knjigu

  • 0
knjige, dizni, dexy co

Foto: Promo

Znamo koliko je u detnjstvu važno naučiti da prepoznajemo i prihvatamo svoja i tuđa osećanja. Važno je da ih shvatimo i na pravi način izrazimo. Za početak važno je imenovati osećanja od najranijeg uzrasta i kako dete raste taj rečnik će se bogatiti kao i njihove veštine da emocije prepoznaju i adekvatno izraze. Najbolje se uči kroz igru i čitanje pa tako i naša sledeća knjiga može biti inspiracija i polazište kako bi se deca upoznala i razmislila o osećanjima kroz koja prolaze junaci.

U prvoj priči koja nosi naziv Stidljivi ježić deca će se družiti sa zekom Lupkom i njegovim setstricama. Oni će pokušati da uključe u igru ježića koji je stidljiv i nepoverljiv. Sigurni smo da je ova situacija jedna od čestih koja se deci događa u svakodnevnom životu  pa će im biti lakše daje razumeju i shvate kako da postupaju kada se budu našli u sličnoj situaciji. Miki Maus i njegovi prijatelji pripremaju takmičenje talenata. Koliko je teško pripremiti tačku, vežbati i kada ne ide baš najbolje, koliko je važna podrška drugara i šta je na kraju dana najvažnije su teme koje će nametnuti kroz drugu priču.  Zaboravna ribica Dori će nas još jednom podsetiti koliko je važno prijateljstvo, podrška i zagrljaj u priči Kome treba zagrljaj? Inspirisana crtanim filmom Grad heroja tu je i četvrta priča koja nosi naziv Sreća je zdrava. Robot Bejmaks koji je programiran da brine o zdravlju dece spoznaje koliko je sreća važna za zdravlje. Princeza Pepeljuga je poželela da iznenadi svoje prijatelje i goste započinjući novu prolećnu tradiciju, o čemu se radi saznaćete u poslednoj priči ove zanimljive knjige.

Knjiga Petominutnih priča o osećanjima  je dvadeset i osma priča iz kolekcije Diznijevih petominutnih priča. Ukoliko ste propustili neku od knjiga možete je potražiti na sajtu www.dexy.co.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima