≫ 

Novogodišnji sajam knjiga: Razgovor sa Draganom Miloševićem i Marijom Linom Vekom

BK fondacija vas upoznaje sa njihovim autorima

  • 0
BK fondacija Printskrin: Facebook/Fondacija Braca Karic

U toku je Novogodišnji sajam knjiga, a BK fondacija je aktivna na ovom događaju. Ovog puta, u fokusu su razgovori sa Draganom Miloševićem i Marijom Linom Vekom.

- Novogodišnji Sajam knjiga počinje danas. Kako bismo vam približili naše autore i pažljivo birane naslove, danas vam poklanjamo razgovor sa Draganom Miloševićem autorom dve knjige u izdanju naše Fondacije. "Heroine Srbije - vekovnik" i "Spomenar večnim srpskim prijateljima", možete po sajamskim cenama kupiti na našem štandu na Sajmu u hali 2C od 17. - 26. decembra, Dobrodošli - najavili su iz BK fondacije.

Poslušajte razgovor sa Draganom Miloševićem:

- Novogodišnji Sajam knjiga... Kako bismo vam približili naše autore i pažljivo birane naslove, danas vam poklanjamo razgovor sa Marija Lina Vekom (Marilina Veca) autorem dve knjige u izdanju naše Fondacije. "Vučje srce (Cuore di lupo)" i "Pejzaži duše, stradanje Srba u 12 priča (Il paesaggio dell anima, la sofferenza dei serbi in 12 storie)", možete po sajamskim cenama kupiti na našem štandu na Sajmu u hali 2C od 17. - 26. decembra, Dobrodošli! - najavili su iz BK fondacije.

Poslušajte razgovor sa Marijom Linom Vekom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA