Vreme čitanja: oko 1 min.

Nežan i dirljiv roman velike lepote o suštinskoj težnji za ljubavlju - "Poljupci" Manuela Vilasa u prodaji

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manuel Vilas, autor "Ordese", napisao je knjigu "Poljupci", dirljiv roman velike lepote, o smislu života, iluzijama savremenog sveta i suštinskoj težnji za ljubavlju

  • 0
Laguna Foto: Promo/ Laguna

Na preporuku lekara, Salvador napušta Madrid i odlazi u kolibu u planini gde upoznaje petnaest godina mlađu strastvenu ženu. Neočekivano i brzo, među njima se razvija veliko uzajamno poverenje. Njihovi susreti su okupani svetlošću, i svaki put im donose uzbudljiva otkrovenja.

Oboje nose breme prošlosti koje stalno iskrsava dok grade sve čvršću vezu. Salvador je sklon da idealizuje ljubav, on je svojevrsni Don Kihot koji istovremeno žudi za mlađom ženom i plaši se svoje zrele ljubavi prema njoj. Njegove vetrenjače nisu divovi, već rutina svakodnevnog života koja se u potpunosti menja.

"Poljupci" su roman o romantičnoj i idealizovanoj ljubavi, ali i onoj telesnoj koja usred globalne krize povezuje dva ljudska bića u pokušaju da se vrate u domovinu erotike, to misteriozno mesto na kojem muškarci i žene pronalaze dublji smisao života.

Roman "Poljupci" možete naći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA