≫ 

Muzika pobedila kišu! Dramatično drugo veče Arsenala uz neprevaziđenog majstora Stefanovskog!

Iako je početak svirki odložen, u jednom momentu na neodređeno, organizatori su prelomili da se festival ipak nastavi, i kako se samo nisu prevarili. I pored nevremena festival je posetilo oko 5.000 ljudi

  • 0

Dok su oblaci koji su se valjali nad Kragujevcom najavljivali, pa u najmanju ruku, potop koji bi prevazišao i onaj biblijski, malo je bilo verujućih u održavanje druge večeri Arsenal festa.

I taj broj je opao kada se negde posle 19 sati sručila kiša na Šumadiju. Svi posetioci festivala su verovali da će umesto dobre muzike slušati zvuk gromova, pa su se samo malobrojni potrudili da dođu do kapija, međutim...

Negde oko 22 sata, kada je nevreme najzad uminulo, kapije Arsenala su otvorene, a masa ljudi, koja je samo čekala da kiša stane, slila se u festivalski prostor.

Vlatko Stefanovski Vlatko Stefanovski FOTO: Telegraf.rs

Upornom i dosadnom rominjanju je prkosio, a ko drugi, do Vlatka Stefanovskog. Gospodar gitarskog zvuka nije se šalio, nego je odmah počeo žestoko, Ulaskom u harem, dabome. A onda... Magija. Muzička magija. Gipsy song, Čuvam noć od budnih, Jovano Jovanke, Kao kakao. Mešao se moderni zvuk sa tradicionalnim, prostor ispred glavne bine bio je pun a Vlatko, malo je reći, sjajan. Deo fenomenalne atmosfere pogledajte u videu na početku teksta.

Vlatko Stefanovski Kiša je pobegla od dobrog zvuka Stefanovskog Foto: Telegraf.rs

Posle njega Mejn stejdž bio je rezervisan za Litl Stivena. Intervju sa ovim sjajnim umetnikom, kao i izveštaj sa njegovog prvog koncerta u Srbiji, moći ćete da pogledate sutra na portalu Telegraf.rs.

(D. Ivanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA