• 2

Gej poljubac na koncertu Ramštajna izazvao haos u Rusiji: Da li će bend biti kažnjen? (FOTO)

Ramštajn, koji u Rusiji ima ogroman broj fanova, održao je u Moskvi koncert 29. jula na prepunom stadionu Lužnjiki

  • 2

Grupa Ramštajn je izrazila ljubav Rusiji i to poljupcem između njenih članova Ričarda Kruspea i Pola Landersa. Dvojica muzičara su se usred koncerta nakratko cmoknuli, a fotografija je objavljena i na zvaničnom instagram profilu megapopularnog benda.

Ramštajn, koji u Rusiji ima ogroman broj fanova, održao je u Moskvi koncert 29. jula na prepunom stadionu Lužnjiki.

U jednom trenutku koncerta članovi benda Pol i Ričard poljubili su se, a njihova fotografija podeljena je i na zvaničnom instagram profilu uz natpis "Rusijo, mi to volimo".

 
 
 
View this post on Instagram

Россия, мы любим тебя! Photos: @jenskochphoto

A post shared by Rammstein (@rammsteinofficial) on

Da bend koji potiče iz nekadašnje Istočne Nemačke gaji simpatije prema Rusiji, nije tajna, ali ni to da su njegovi članovi veliki zagovornici LGBT prava. Poljubac su zato mnogi kritičari Rusije okarakterisali kao znak protesta protiv ruskog zakona o zabrani gej propagande među maloletnicima. U medijima su se pojavila pitanja da li će bend biti kažnjen i da li im je "pretila deportacija".

Sam bend se ovim povodom još uvek nije oglasio, ali ako je poljubac između Kruspea i Landersa znak podrške LGBT pravima, on nije poslat samo u Rusiji. Tokom evropske ture ove godine muzičari su se dodirnuli usnama više puta, u Berlinu, Barseloni i drugim gradovima u kojima su nastupali.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima