"U inat Tompsonu i ostalim fašistima": Legendarni rok bend organizovao tajnu žurku u Splitu

Uz poruku su dodali skraćenicu SFSN - Smrt fašizmu, sloboda narodu

  • 14

Marko Perković Tompson održao je sinoć koncert na splitskoj rivi, na godišnjicu "Oluje", dok se sa pozornice se više puta, očekivano, orio ustaški pozdrav "Za dom spremni". 

No da nisu svi u ovom jadranskom gradu oduševljeni slavljenjem fašizma, a naročito ne umetnici, pokazuje to da su isti dan momci iz legendarnog pank-rok benda KUD Idijoti rešili da prirede kontra-žurku.

- Poštovani, danas u Splitu naše društvo, nas točno 17 imamo "Idijoti party" sve u inat fašistima okupljenim oko Thompsona i njegovom koncertu na rivi u Splitu..."malo nas je al smo govna" , tko želi adresu dobije u inbox AVANTI... - napisali su oni juče.

Uz poruku su dodali skraćenicu SFSN - Smrt fašizmu, sloboda narodu.

Najava partija, daleko kvalitetnije muzike ali i stanja svesti, naišla je na odobravanje, ali i uz komentar da je prava "žurka idijota" zapravo Tompsonov koncert.

Juče, na godišnjicu Oluje, još jedan hrvatski umetnik, autor čuvene pesme "Džuli", pokazao je šta misli o bezumnom slavljenju dana kada je Hrvatska iz sebe proterala 250.000 svojih stanovnika.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    5. avgust 2019 | 09:54

    Не знам да ли је то ваш маркетинг и пробијање у јавност,али свака част на храбрости јер Хрватска је јадно пуна фашиста..

  • Coa

    5. avgust 2019 | 09:35

    Kud idioti Kulturno Umjetničko Društvo Idiota Mnogo bolje nego ustašluk novokomponovani.!

  • Kodiaq

    5. avgust 2019 | 10:28

    Najbolji punk rock bend bivse Yu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA