• 0

E-play na otvaranju novog beogradskog kluba: Svi hitovi i nove pesme na jednom mestu

Otvaranje kluba "Knap" će trajati dva dana 13. i 14. septembra

  • 0

Alternativni bend E-Play ovog leta bio je veoma koncertno aktivan i za kraj letnje sezone 2019. ostavio je nastup u beogradskom novom klubu "Knap" koji je rezervisan za 14. septembar.

- Mnogi stranci koji posete naš grad kažu da je Beograd poznat po noćnom životu, pa nije ni čudo da se u Beogradu otvorio još jedan noćni klub, ali ovog puta to je klub koji će predstavljati alternativnu scenu. Klub se zove "Knap" i nalazi se u Đušinoj ulici, a organizatori ga predstvajaju kao mali Berlin u Beogradu. Takvih klubova nema mnogo u Beogradu, ali je osnovna ideja ovakvog kluba da podrži i održi nasu domaću alternativnu scenu. Nama je super da smo mi odmah na otvaranju i da ćemo učestvovati u podizanju jednog takvog mesta. Sviraćemo sve naše hitove kao i većinu pesama sa poslednjeg albuma "Sloboda". Imali smo jako intenzivno koncertno leto i super nam je da se letnja sezona 2019. zatvori baš u našem Beogradu. Iskreno se radujemo -  izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković povodom predstojećeg E-play nastupa.

Otvaranje kluba "Knap" će trajati dva dana 13. i 14. septembra!

Prvog dana otvaranja "Knap" klub će ugostiti Gramophonedzie (13.09.), dok je drugi dan rezervisan za sastav E-Play (14.09).

Klub "Knap" se nalazi u Đušinoj 5, a ulaznice možete kupiti za prvi dan po pretprodajnoj ceni od 400 rsd, a za drugi dan po pretprodajnoj ceni od 500 rsd u Yugovinilu (Cetinjska 15).

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima