Bivša devojka Majkla Hačinsa otkrila dramatičan detalj koji je obeležio život rok zvezde

Frontmen grupe INXS preminuo je pre 22 godine, kada je izvršio samoubistvo

  • 0
Majkl Hačins Majkl Hačins Foto: Wikipedia / Andwhatsnext

Jedan od najpoznatijih rokera svih vremena, Majkl Hačins, sada već davne 1997. godine izvršio je samoubistvo u 37. godini života u jednom hotelu u Sidneju. Frontmen grupe INXS imao je turbulentan život praćen uspesima i padovima.

Svojevremeno je bio u vezi sa Polom Jejts, koja je zbog njega ostavila muzičara Boba Geldofa. Zbog parnica za starateljstvo između Boba i Pole, Hačins nije mogao vidi svoju ćerku Tajger Lili. Pred samu smrt, Majkl je nazvao  prvu devojku Mišel Benet koja je posle rekla kako je "plakao kao malo dete i bio jako uzrujan".

Hačins je imao problema sa depresijom, bio je zavistan od lekove i teških droga, a jedan detalj je definitivno obeležio njegov život. To je otkrila u novom dokumentarcu "Mystify: Michael Hutchence", njegova bivša djevojka, manekenka Helena Kristensen.

Helena Kristensen Helena Kristensen Foto: Profimedia/Insight Media

Naime, njih dvoje su se vozili kući na biciklima i stali su da usput pojedu picu. Majkl je stajao usred uske ulice kad je onuda prolazio taksista koji je zaurlao da se pomakne. Na kraju, vozač je udario Hačinsa u lice, koji je pao na zemlju i udario u rub pločnika.

- Onesvestio se. Počela je da mu curi krv iz usta i uva, mislila sam da je mrtav - rekla je Helena.

Nakon toga, slavni muzičar više nikad nije bio onaj stari. Imao je česte promene raspoloženja, bio je agresivan i još depresivnij. Izgubio je čulo mirisa i ukusa, a zbog toga je bio očajan.

- Od divnog, brižnog muškarca s kojim sam se savršeno slagala, postao je druga osoba. Više nisam mogla tako i na kraju smo prekinuli, a on je uskoro počeo vezu s Polom Jejsts Yates - rekla je Helena Kristensen.

(Telegraf.rs/izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA