≫ 

Bend Irish Stew of Sindidun 2. novembra u Domu omladine

Domaći "Irci" nam pripremaju veliko iznenađenja

  • 0

Beogradski bend Irish Stew of Sindidun održaće koncert u sali "Amerikana" beogradskog Doma omladine 2. novembra sa početkom u 21 čas!

Frontmen benda, Bojan Petrović, bio je gost Telegrafa s kojim smo popričali o prvih 15 godina postojanja benda, samim počecima, daljim planovima...

- Odrastajući 90-ih godina trudili smo se da pobegnemo od te svakodnevice, te smo jednog dana naleteli na irsku muziku, koja nas je kupila na prvu loptu i uz koju smo ostali eto 15 godina.

Irish Stew, Belgrade Beer Fest Foto: Ksenija Rosić
Irish Stew, Belgrade Beer Fest Irish Stew of Sindidun / Foto: Ksenija Rosić

Od samog starta bili smo dobro prihvaćeni od strane tadašnje publike i prosto nismo mogli nazad. Na tom prvom koncertu bilo je puno ljubavi, entuzijazma, puno energije - objašnjava Bojan za Telegraf.

On ističe da se "irska muzika dosta provlači kroz njihove pesme, ali da su oni ipak autorski bend koji priča neku svoju priču".

- Izdali smo četiri albuma do sad. Pored tih nezaobilaznih ljubavnih pesama koje su autobiografske, pevamo i o nekom sistemu vrednosti i očuvanju tradicije, o nečemu što je nekad bilo lepo da i dalje bude lepo. To je nešto što nam je eto slično sa Ircima, da neke ljudske i karakterne osobine i neki sistem onako kako bi svet trebalo da izgleda po našem mišljenju ostane takav i dalje, a ne da imamo neku izvrnutu priču - dodaje fontmen benda Irish Stew of Sindidun.

Bend je nedavno izbacio novu pesmu, u saradnji sa Anom Đokić koja je nova članica benda i violinistkinja, ali svakako da imaju u planu da svojoj publici pruže još neke zanimljive pesme i projekte u skorije vreme.

Šta bendovci misle o Ircima, da li znaju da naprave irski paprikaš, ali i zašto bi trebalo da svi dođu na njihov koncert 2. novembra u Domu omladine, pogledajte u videu na početku teksta.

Ulaznice za koncert u prodaji su na svim prodajnim mestima Tickets.rs kao i online na https://www.irishstew.net/tickets  po ceni od 600 RSD. Na dan koncerta, na ulazu, cena ulaznice iznosiće 800 RSD.

(N.K./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA