Ona je Lorens, Srpkinja koja juri na svetsku muzičku scenu: Teže je preboleti Beograd, nego bivšeg

*Zapravo sam shvatila da je Beograd jedno jako bezbedno mesto, jer ja sam sa sedam godina išla sama u školu, sa 11 sama u grad. Da, teško je preboleti Beograd, treba da se ostvariš tamo negde dalje...

  • 1

Iva Mišović je još jedan mladi srpski umetnik koji stvara u belom svetu. Ona nastupa pod pseudonimom Lorens, a prvi singl "Close" je objavila za jednu nemačku producentsku kuću.

Iako je rođena u Beogradu, Lorens je oduvek, po svom sopstvenom izboru, stranac i putnik što je nešto čime odiše njena muzika.

Budući da joj je mama Irena Mišović, poznato TV lice, Iva se odlično snalazi u komunikaciji sa medijima, kao i na samoj javnoj sceni. Pesma je rezultat bolnog raskida, ali Iva kaže da je to sve sada iza nje.

Iva Mišović Lorens Iva Mišović - Lorens FOTO: Vedrana Vukojević

- Uvek volim da se unesem. Volim da budem lična, uvek da bude moja priča, zato ja pišem moje pesme. Nekako je to iscurelo iz mene. Putovala sam Beograd - Berlin i onda sam uzela taksi da odem do kuće i nekako sam u taksiju krenula da pišem... Pesam je uvek na prvu loptu i uvek je napišem odjednom. Više je priča, nego krpljenje stvari. Mislim da treba da bude lična, tada ljudi i primete. To je neka vrsta terapije - kaže Iva.

- Preboleti bivšeg dečka sa 23 godine je lako, nije to sad brak. Beograd je teže preboleti. Zapravo sam shvatila da je Beograd jedno jako bezbedno mesto, jer ja sam sa sedam godina išla sama u školu, sa 11 sama u grad. Da, teško je preboleti Beograd, treba da se ostvariš tamo negde dalje - otvorena je ova mlada umetnica, a ceo razgovor sa njom pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA