≫ 

Lejdi Gaga najavila novi singl: Pojedini sumnjaju da se plaši nove konkurencije iz podzemlja Londona

Viralna senzacija Šarlot Oberi brzo korača ka svetskoj slavi, nakon što je otpevala "Shallow" u podzemlju Londona...

  • 0
Lady Gaga, Charlotte Awbrey Lejdi Gaga i Šarlot Oberi / Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/CBS New York

Lejdi Gaga je najavila da će njen novi singl Stupid Love biti objavljen u petak u ponoć, a pojedini misle da je požurila s tim "jer se plaši nove konkurencije".

Naime, ta konkurencija je predstavljena u vidu Šarlot Oberi, pevačice koja poslednjih dana "hara" internetom otkako je zapevala Gaginu čuvenu Shallow iz filma "Zvezda je rođena" (A Star is Born).

Da podsetimo, Oberi je bila deo izazova na YouTube-u kad ju je jedan stranac pitao da otpeva jedan deo stihova "Shallow". Sa frizurom kao Fara Foset, Oberi je pustila glas i "zvezda je rođena".

Američka TV voditeljka Elen Dedženeris ju je pozvala u svoju popularnu emisiju gde je Šarlot otpevala filmsku numeru, a voditeljka joj je uručila i poklone u vidu godišnje karte londonskog metroa, kao i 10.000 funti.

Lejdi Gaga nije objavljivala muzički materijal od filma "Zvezda je rođena", a na svom Twitter profilu je objavila i fotografiju bilborda koji najavljuje novi singl. Numera će biti deo njenog šestog studijskog albuma.

 

Video: Boginja kempa! Lejdi Gaga promenila četiri haljine za deset minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA