≫ 

Debitantski singl "Dope Love" sjajnog Amera M ugledao svetlost dana

- Svaki žanr ima svoju posebnost. Rok, pop i opera su, naravno, ostavili veliki trag u mom muzičkom razvoju - kaže Amer M

  • 0
AMER M Dope Love AMER M, Printskrin: Youtube/AMER M

Amer M konačno je izbacio svoj debitantski singl pod nazivom "Dope Love".

Komentari su sjajni, a mi ćemo vas bliže uputiti u biografiju ovog mladog i pretalentnovanog umetnika.

Amer M vrlo rano je počeo da se bavi muzikom. Već sa 4 godine pokazuje veliki interes za pevanje. Još kao dete posećuje Opersku školu u Bečkoj državnoj operi, gde izvodi sve solo partije poznatih operskih dela.

Njegova majka, takođe solo pevač, je Amerov prvi stručni kontinuitet u muzici. Od tada se ovaj pevač bosanskih korena, a koji živi i stvara u Austriji, nalazi u jednom raznovrsnom muzičkom razvoju.

- Slušao sam operu, hip-hop, pop muziku. To je bila za mene jedna "divlja" mešavina žanrova i nikada nisam mogao reći koji od ovih pravaca mi se najviše dopada. Svaki žanr ima svoju posebnost. Rok, pop i opera su, naravno, ostavili veliki trag u mom muzičkom razvoju - kaže Amer M.

Upravo iz tog razloga Amer M počinje 2018. godine, na svoj, posebno kreiran način, objavljivati kavere svetskih hitova i time osvaja veliki broj fanova.

Kao pevač gostuje sa svojim šou programom u mnogobrojnim bečkim klubovima, barovima i muzičkim scenama.

Pesma "Dope Love" je u korenima pesma iz pop žanra, ali isto tako na jedan poseban način sadrži i elemente trepa i EDM-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA