≫ 

Da li je to One Direction najavio ponovno okupljanje? Lijam je odao više nego što je smeo

#OneDirection2020 već postao je trending na Tviteru

  • 0
One direction One Direction / Foto: Guliver/Kevin Kane/Getty Images for Jingle Ball 2012

Nil Horan, Hari Stajls, Liajm Pejn, Luis Tomlinson i Zejn Malik su danas talentovani i uspešni solo muzičari, koji su ipak nekada nastupali zajedno kao boj bend zvani One Direction. A otakako je Lijam Pejn pre nekoliko dana sugerisao da bi bend mogao ponovo da se okupi, njihov i dalje ogroman broj fanova preplavio je društvene mreže raspravljajući o toj ideji.

Samo nagoveštaj bio je dovoljan. Lijam, koji od 2016. godine neguje solo karijeru, zapravo nije rekao ništa posebno, ali jeste sasvim dovoljno.

- Bliži nam se proslava 10. godišnjice od osnivanja benda i svi mi smo se poslednjih nekoliko nedelja baš često čuli, što je zapravo veoma prijatno. Svi radimo na različitim poljima kako bi se to desilo, a ljudi nam šalju mejlove - rekao je on i priznao da je odao čak i više nego što je smeo.

Ipak, on je takođe obećao fanovima da mogu da očekuju "brojne i različite stvari" od grupe, mada nije precizirao da li će se svih pet članova ponovo okupiti.

Fanovi su sada spremni na sve - na novu muziku, dokumentarac sa neobjavljenim snimcima, specijalni rijunion ili čak nastup uživo u kome će momci izvoiti svoje zajedničke pesme, ali i one koje su objavili nakon raspada benda.

A koliko jako žele da ponovo vide One Direction na okupu pokazuje to da je #OneDirection2020 već postao je trending na Tviteru.

Video: Istetovirala je lik poznatog pevača posred obraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA