≫ 

"Ne zaboravimo koliko smo krhki": Amira Medunjanin snimila emotivni spot nadahnuta Stingovom pesmom

"Istinska emocija će uvijek dotaći ljude ako slušaju pjesmu otvorenog srca... Bitno je da vjerujemo riječima i osjećaju koji se kroz pjesmu priča"

  • 1
Amira Medunjanin Printskrin: YouTube/Amira Medunjanin

Pevačica sevdalinki i tradicionala, Amira Medunjanin, sa gitaristom Emirom Jugom, snimila je i objavila kao Jutjub spot čuvenu Stingovu pesmu "Fragile".

U trenutku kada treba ostati kod kuće u samoizolaciji zbog korona virusa, Amira i Emir su objavili obradu stare Stingove pesme, čiji refren dirljivo i brižno upozorava "da ne zaboravimo koliko krhki smo" (Lest we forget how fragile we are).

Pesmu "Fragile" koju je Stingl objavio na svom albumu "...Nothing Like the Sun" iz 1987. godine, Amira i gitarista benda Letu štuke, Emir Jugo, snimili su početkom aprila u Sarajevu. Ili kako je Amira to svojevremeno rekla:

- Istinska emocija će uvijek dotaći ljude ako slušaju pjesmu otvorenog srca... Bitno je da vjerujemo riječima i osjećaju koji se kroz pjesmu priča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    13. april 2020 | 16:42

    Jesmo fragile... ali ko dozovi desert 🥀, zna sta zivot je, i samo ce jos vise sa osmehom da voli❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA