≫ 

Jeste li spremni za najveći lajv strim koncert ikad? Sutra počinje "One World: Together At Home"

Naravno, bez publike...

  • 3
Lejdi Gaga, Elton Džon, Pol Makartni, Bili Ajliš, The Killers, Tejlor Svift Foto: Instagram/ladygaga, Tanjug/AP, Flickr/Raph_PH, Wikimedia Matthew T Rader/David Shankbone

Najveći globalni koncert "One World: Together At Home" održaće se sutra, prvi takve vrste u doba pandemije koronavirusa.

Događaj će se ove subote, 18. aprila u Los Anđelesu. Lejdi Gaga, Elton Džon, Pol Mekartni, Bili Ajliš, The Killers, Sam Smit, Tejlor Svift, Džek Džonson, Eni Lenoks, Majkl Bublej, Keša… samo su neka od muzičkih imena koja će se ove subote pridružiti globalnom live-stream događanju „One World: Together At Home“, nastalim u saradnji sa Svetskom zdravstvenom organizacijom i Global Citizen organizacijom.

Goste za “One World: Together At Home” odabrala je Lejdi Gaga.

Reč je muzičkom i humanitarnom događaju, koje je već pri prvoj najavi prozvano koncertom 21. veka, a čiji cilj je da se podigne svest o problematici pandemije koja je zahvatila čitav svet, da se muzikom zbliži čitav svet i pruži nada, ali i prikupe finansijska sredstva za daljnje rešavanje ovog problema.

Prenos uživo trajaće šest sati, a voditeljske uloge preuzimaju Džimi Felon, Džimi Kimle i Stiven Kolber. Uz niz potvrđenih muzičkih imena, svoje pojavljivanje potvrdile su i svetske zvezde kao što su Opra Vinfri, Dejvid i Viktoria Bekam, Elen Dedženeris, Metju Mekonahi, Semjuel L. Džekson, Hajdi Klum

Program će se moći da se pratim kako putem TV-prenosa, tako i putem Twitter, Instagram, Facebook, YouTube i Twitch digitalnih platformi, od 20 sati po našem lokalnom vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA