≫ 

I Ramštajn i Guns N’ Roses odložili evropske turneje

Proleće i leto u Evropi neće biti isto. Svi ispituju mogućnosti pomeranja datuma

  • 0
Till Lindemann, Axl Rose Foto: Profimedia Avalon Editorial/AFP

Proleće i leto u Evropi proći će bez dva verovatno najveća koncerta kojima su se ljubitelji dobre i jake muzike nadali. I Ramštajn, i Gansi odložili su svoje turneje zbog korona virusa.

Indastrijal metal bend iz Nemačke se do pre nekoliko dana spremao za spektakl koji je trebalo da počne 25. maja u Klagenfurtu (Celovcu) u Austriji, a završi se 4. avgusta u Danskoj. Ipak, bend je odlučio da zbog aktuelne situacije pred evropsku publiku istupi neki sledeći put.

- Trenutno ispitujemo da li je moguće pomeriti datume i o svemu ćemo vas blagovremeno obavestiti. Sve karte ostaju validen do tad. Hvala vam na razumevanju i strpljenju - naveli su iz benda.

Istovremeno, oni i dalje vešto ćute o sudbini svoje severnoameričke turneje, čiji je početak zakazan za 20. avgust u Montrealu.

Sa druge strane, američki hard rok bend trebalo je da 20. maja zasvira u Lisabonu i gitare ne spusti sve do 27. juna i koncerta u Dablinu. Ipak, Guns N’ Roses’ su izdali saopštenje da do evropske turneje ove godine neće doći.

- Stvari se menjaju svakog dana i mi želimo da sačuvamo naše fanove i članove naše ekipe zdravim i bezbednim. Čim budemo znali više, javićemo vam. Hvala vam na vašem strljenju, preživećemo ovo zajedno. Radujemo se da vas uskoro vidimo - rekli su oni u zvaničnom saopštenju.

Prošlog meseca vest o tome da je Til Lindeman, frontmen Ramštajna, zaražen koronavirusom protutnjala je svetom. Ipak, dan kasnije, bend je objavio da je Til zaista imao problema sa plućima, zbog kojih je hospitalizovan, ali da nije bilo reči o COVID-19. 

U međuvremenu, Aksel Rouz zaratio je na Tviteru sa američkim minisrom finansija Stivom Mnučinom i nazvao ga "šupkom", jer je izjavio da je "ovo sjajno vreme za ljude da istraže Ameriku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA