Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milos KItovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milos KItovic

    22. maj 2020 | 00:09

    Svi da odtkazu strance i samo domace Srpske bendova da zovu ! Domaca Muzicka inudsitrija propada dok Bosanci , Hrvati i ostali stranci uzimaju milionske honorare u srbiji ne placaju porez i odnose kes kuci. Nasi muzicari su na ivici egzistencije. KO hoce da radi strane koncerte neke plati extra muzicki dinar za domace muzicare ,a drzava iz tog fonda da finasira kulturu. Neka se finasiraju domaci muzicari koji sviraju : klasicna muzika , jazz ,pop rok. Moramo i mi jednom da stanemo na put Hrvatsko Bosanskim pljcakama . Muka mi je vise od radio tv koji samo pustaju tu muziku. NJima da SOKOJ ,OFPS i PI uvedu dodatnu tarifu na pustanje bosanske i Hrvatske muzike , jer nasi nista ne dobijaju od autorskih para iz te dve drzave, a odavde idu milioni u hrvatsku i bosnu za njihove autore. STOP NASILJU nad Drzavljanima srbije ! Ne damo domacu muziku ! Podrzite SRBIJANSKE autore muzicare , prace i instrumentaliste. Hrvasko drustvo autora je svojima isplatlio extra pare , hrvastski diskografi isto samo mi u srbiji dajemo svima nase pare. Pa dokle bre vise? Ko ne veruje u ovo sto pisem neke izadje na portale pa ce videti da je sve ovo istina.

  • Srle

    21. maj 2020 | 15:04

    Većina beogradskih i vojvodjanskih manifestacija, sa ranije ostvarenim milionskim dobicima!?!?? Da me neko loše ne shvati, radim ovaj posao godinama znam da uvek postoji rizik za gubitak, ali mi ne pada na pamet da trazim leba preko pogadže. Za poslednje 4 godine samo na Guči i Roštilijadi sam ostvario čist dobitak preko 100.000 eura, ove godine mogu i da pauziram i da mi radnici odmore, koji su inače isplaćeni do poslednjeg dinara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA