≫ 

Apsolutna pobednica: Lejdi Gaga pokupila glavne MTV nagrade, ali o njenim maskama svi pričaju

Punih 10 minuta pevala je sa maskom na licu!

  • 2
Lejdi Gaga maske MTV Lejdi Gaga maske / Foto: Tanjug/MTV via AP

Sinoć je održana MTV dodela nagrada "Video Music Awards" a jedna pevačica je uspela ne samo da nekoliko statua odnese kući, već i da oduševi performansom koji je u skladu sa protivpandemijskim merama.

Lejdi Gaga osvojila je nagrade za umetnika godine, pesmu godine, najbolju saradnju i najbolju kinematografiju. Ujedno, ona je osvoila i tzv. Trikon nagradu, za koju fanovi već spekulišu da ju je MTV izmislio samo za nju, a koja se odnosi na umetnike koji su uspešni u raznim poljima, uključujući i modu, i aktivizam.

No, sve i da jeste, sinoćnjim nastupima ona ju je zaslužila. Lejdi Gaga i njeni plesači imali su gotovo desetominutni energični nastup i to sve pod maskama. Sve njene maske pogledajte u galeriji.

Pevačicina je bila posebno interesantna, jer je zapravo bila LED maska koja je pravila iluziju da Gaga "otvara usta".

Na bini joj se u jednom momentu nakratno pridružila i koleginica Arijana Grande, sa kojom je otpevala njihov duet "Rain on me".

Lejdi Gaga maske MTV Lejdi Gaga i Arijana Grande / Foto: Tanjug/MTV via AP

Lejdi Gaga je tokom cele večeri nosila maske koje je uklopila sa svojom odećom, a pre toga je izdala saopštenje da će se na dodeli nagrada pridržavati svih propisanih mera.

Što se ostalih nagrađenih tiče, istakli su se i BTS (nagrade za najbolji pop, najbolji K-pop, najbolju grupu i koreografiju), Tejlor Svift (najbolja režija), Doža Ket (najbolja nova umetnia), Megan Di Stelion (najbolji hip-hop) i Blackpink (pesma leta).

MTV je ove godine uveo i dve "karantinske nagrade" koje su otišle Arijani Grande i Džastinu Biberu (najbolji video snimljen od kuće za pesmu “Stuck With U”) i latino boj-bendu CNCO za najbolji performans iz karantina.

Video: Boginja kempa! Lejdi Gaga promenila četiri haljine za deset minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA