≫ 

Gala koncerti Opere Narodnog pozorišta u Beogradu

U okviru programa biće izvedene popularne arije, dueti iz poznatih opera Boemi, Don Karlos, Aida, Atila, Bal pod maskama, Figarova ženidba...

  • 0
Narodno pozorište

Narodno pozorište / Foto: Tanjug/ Nikola Anđić

Ovogodišnja sezona Opere Narodnog pozorišta u Beogradu biće otvorena 19. septembra Gala koncertom Orkestra i solista Opere koji će biti održan na Velikoj sceni sa početkom u 20 časova, najavili su iz nacionalnog teatra.

U okviru programa biće izvedene popularne arije, dueti iz poznatih opera Boemi, Don Karlos, Aida, Atila, Bal pod maskama, Figarova ženidba...

Dirigent je Ana Zorana Brajović, a na sceni će se naći prvaci i solisti Opere Narodnog pozorišta u Beogradu : Vladimir Andrić, Dragoljub Bajić, Jadranka Jovanović, Jasmina Trumbetaš Petrović, Ljubica Vraneš, Aleksandra Stamenković, Miodrag D.Jovanović, Dejan Maksimović, Dragutin Matić.

Kostimograf je Katarina Grčić Nikolić, a scenograf Jasna Saramandić.

Koncert se realizuje uz poštovanje svih mera zaštite koje propisuje Krizni štab u vezi sa epidemijom virusa Kovid 19, dodaje se u saopštenju nacionalnog teatra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA