• 0

Beogradska filharmonija na novim lokacijama u gradu: Evo gde ćemo je slušati

Doskočivši ograničenju publike u koncertnoj dvorani, Filharmonija je kreirala jednu od najuzbudljivijih sezona izmeštanjem repertoara tamo gde je publici lako dostupan – svuda!

  • 0
Beogradska filharmonija

Foto: Promo

Nakon što je iznenadnim nastupom u Knez Mihailovoj ulici najavila novi slogan Muzika svuda, Beogradska filharmonija najzad otkriva gde će se to sve njen repertoar slušati u novoj sezoni.

Doskočivši ograničenju publike u koncertnoj dvorani, Filharmonija je kreirala jednu od najuzbudljivijih sezona izmeštanjem repertoara tamo gde je publici lako dostupan – svuda!

U avanturi Muzika svuda pridružuju joj se prvi partneri - Delez Srbija, Pošte Srbije, Telekom Srbija – mts, Erste banka, CarGo technologies, tako što će se u njihovim prodavnicama, poslovnicama i automobilima, slušati snimci repertoara Beogradske filharmonije koji je prethodno orkestar izveo na koncertima u svojoj Sali.

- Beogradska filharmonija uz novu zamisao i hashtag #muzikasvuda razbija sve konvencije uvođenjem alternativnih lokacija slušanja klasične muzike, i to ne samo u Beogradu već celoj Srbiji. U narednom periodu, Filharmonija može da obeća da će biti stroga, ali neposlušna. Prvo se odnosi na poštovanje propisanih mera, a drugo na probijanje svih dosadašnjih navika kada je slušanje klasične muzike u pitanju - rekao je direktor Ivan Tasovac.

#muzikasvuda je hashtag koji treba da širi pozitivnu energiju i uvede novu dinamiku u svakodnevne živote, da svaki dan bude specijalan kao što je odlazak na koncert. To će najpre biti uz muziku Mocarta koju je orkestar nedavno izveo i snimio tokom tri koncerta u filharmonijskoj sali.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima