≫ 

Magnifico predstavlja novu himnu slobodi: "Say No When You Gotta Say Yes"

Neka nas vode drskost, humor, razigranost i vlastito razlišljanje na putu do slobodnoh duha

  • 0
Magnifico Magnifico / Foto: Marko Delbello Ocepek

Robert Pešut – Magnifico, autor takozvane „najskuplje“ pesme u kafani, "Pukni zoro", kreator muzike za filmove "Montevideo" i "Senke nad Balkanom", planetarnoj publici predstavlja novu pesmu. Singl "Say No When You Gotta Say Yes" je muzički komentar umetnika na sadašnjost, na trenutak u kojem svako od nas može postati okidač promena.

- Neka nas vode drskost, humor, razigranost i vlastito razlišljanje na putu do slobodnoh duha - poručuje Magnifico.

Video za novi single snimljen je u jednostavnoj formi, uz pomoć iPad-a i sa efektima koji su dostupni u svakodnevnom životu kroz društvene mreže. Za režiju je bio odgovoran Mark Pirc (Studio 7), koji je sa Magnificom uradio i njegovu pesmu "Pegica".

Single "Say No When You Gotta Say Yes" izlazi 16. novembra i kao limited edition 7’’ vinyl. Na naslovnoj strani Magnifico u rukama drži igle za pletenje i pletiva. Slika predstavlja jedno od mogućih tehnika koje pokazuju kako ostati slobodnog duha u ekstremnim uslovima.

Šarlatan, kauboj i prvak žanra Balkan-disco-schlager je u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri uspeo u tome da njegove pesme budu čak i tema diskusije u Evropskom parlamentu, dok su hitovi kao što su "Hir Aj Kam Hir Aj Go" i "Give Mi Mani", sa izdavačkom kućom Sony obišli ceo svet. Njegove pesme su bile sastavni deo ne samo serija na Balkanu, već i popularne američke serije "CSI Miami", kao i prošlogodišnje HBO španske serije "Foodie Love".

U oktobru ove godine dodeljena mu je peta Zlatna Antena u karijeri, ovog puta za najbolju muziku u TV seriji "Senke nad Balkanom 2".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA