≫ 

Stu od Deda Mraza traži Play Station 5: Urnebesna parodija na kultni Eminemov spot iz 2000. godine

U skeču, koji je tematski inspirisan Božićem, vidimo glumca Džejsona Bejtmana kao Deda Mraza, koji od vilenjaka sluša sadržaj pisama koja su mu poslala deca

  • 1
Parodija, SNL Pit Dejvidson kao Eminem / Printskrin: YouTube/Saturday Night Live

U skeču poslednje američke TV emisije Saturday Night Live izvedena je parodija na kultni Eminemov muzički spot za pesmu "Stan", koja je bombardovala radio stanice i TV kanale 2000. godine.

U skeču, koji je tematski inspirisan Božićem, vidimo glumca Džejsona Bejtmana kao Deda Mraza, koji od vilenjaka sluša sadržaj pisama koja su mu poslala deca. Kad red za čitanje dođe na poslednjeg vilenjaka, on se koleba, ali ipak počinje da čita pismo, uz koje putujemo u spot za numeru "Stu" - momka koji od Deda Mraza na poklon traži Play Station 5.

Stua igra Pit Dejvidson, kog portal Collider naziva "Eminemovim klonom", a scenografija u velikoj meri podseća na onu iz originalnog "Stan" spota. Kao da već nije dovoljno dobro, Bouen Jang se pojavljuje kao Elton Džon, rekreirajući Eminemov i Džonov zajednički nastup za "Stan" na 43. dodeli Gremi nagrada. A i sam Eminem se pojavljuje na kraju skeča.

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    7. decembar 2020 | 17:24

    Ја мислио Чеда Јовановић 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA