Premijera! Potpuno drugačije Neverne bebe u spotu koji su više od pola godine čuvali "u šteku"

- Pesma i spot su više od šest meseci čekali neki bolji trenutak - dodaje Milan i obećava da će uskoro za pratioce Telegrafa upriličiti preslušavanje pesama sa novog, osmog studijskog albuma

Komentari

  • Sunny Day

    Pre 6 meseci nije bilo pristojno a sad je pristojno? Pa ljudi i dalje umiru od korone ako je to bio razlog. Prošli spot ste objavili usred vanrednog stanja, jel tad bilo pristojno??

  • SD

    Ha, pesma im liči na neke prethodne. A spot se ne slaže sa tekstom, nekako su devojke ogrubele. Čemu ovi pokreti nagli, neka silina? Djordje ovde glumi sebe, može da prodaje maglu klincima ispod dvadeset godina. A, Jelena je postala "riba" otkako se udala. Ne razlikuje se od Jelene Karleuše koju su nedavno kritikovali. Devojke su lepe i moglo je to mnogo lepše, da spot ima i neku radnju. Da i nežna Tijana ima neku lepšu garderobu i koreografiju. čak i frizuru. Gde je nestala maštovitost, a da ne izgledaju svi tako ozbiljno, opasno i nedodirljivo? Na početku je vladala pitomost, nežnost, romantika i ljubav. Neverne bebe volim da slušam, ali su mnogo čudni poslednjih nekoliko godina.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima