Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mima
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milan

    20. februar 2021 | 17:03

    Prešao je u večnost najveći pesnik koga je Balkan ikad imao. Mangup, koji je živeo i ginuo za svoju porodicu. Svakom muškom stvoru Đole bi morao biti uzor kako se vole svoji najbliži!!! A to što mu u Srbiji neki ne mogu oprostiti što je prvi rekao NE ratu, što je prvi otišao u Sarajevo i sa knedlom u grlu pevao ljudima koji su godinama živeli pod granatama,bez vode i struje, to je isključivo njihova bruka i sramota!!! I kao što je heroj Srđan Aleksić iz Trebinja ubijen vršeći svoju ljudsku dužnost tako je isto i Đole proveo svoj život i vršio svoju dužnost - radeći ono što najbolje zna i ume. Njegova duša slovenska živeće večno kroz njegovo delo, na čast i ponos ravnoj Vojvodini.

  • Antun-Tunja

    20. februar 2021 | 09:24

    Ljeto 2007.godine, mjesto hotel Tirena u Dubrovniku u kojem je i pokojni odsjeo.Priđem mu i objesnim da ga poštujem i zamolim autogram. Posudimo na recepciji flomaster crne boje a ja skinem bijelu majicu i zamolim ga da mi se na leđima iste potpiše.Objasnio mi je dali mi smeta autogram na Ćirilici.Rekao sam da nikako.Đole svoj autogram ostavio sa datumom 12.06.2007.godina, Dubrovnik.Sve je osim datuma bilo ispisano na Ćirilici.Rado prijateljima pokazujem tu majicu.Njegova Ćirilica,njegovo Srpstvo i Srbovanje koje je u RH stiglo sa gitarom i dobrom glazbom, nikome normalnom u RH ne smeta.Ćirilica sa kokardom na tenku ili na barikadama u RH nije dobro došla.Stil Srbovanje onog lika što je djelio paketiće za Pravoslavni Božić isto tako.Kad dođe ili bude prolazio morat će dobro da se osvrne gdje će parkirati ili doći u RH.Iza uglaga strefit će ga kugla i sve ine slične njemu! Mir i spokoj duši velikog čovjeka Đ.Balaševića a meni i dr. koji su ga voljeli, velika žal.

  • mima

    20. februar 2021 | 08:06

    dobri ljudi moji, nastavimo sa ljubavlju medju nama, nastavimo ono sto je Djole radio, da zivi ljubav i mir medju ljudima,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA