Bijonsina ćerka postala jedna od najmlađih dobitnica Gremija

Skoro cela porodica je nagrađena sinoć

  • 2
Naomi Kembel, Blu Ajvi Blu Ajvi / Printskrin: Instagram/beyonce

Blu Ajvi Karter podelila je sinoć nagradu Gremi sa svojom majkom Bijonse. Ova 9-godišnja devojčica osvojila je svoj prvi zlatni gramofon za najbolji muzički spot, za pesmu "Brown Skin Girl".

Time je Blu Ajvi postala druga najmlađa dobitnica ove nagrade, nakon Lee Pisal iz The Peasall Sisters koja je 2001. nagrađena Gremijem za filmsku muziku u "O Brother, Where Art Thou?".

Najstarija ćerka u porodici Karter nagradu je podelila sa Sejnt Džonom, Wizkidom i rediteljima i producentima spota. I naravno, svojom slavnom majkom.

Podsetimo, nakon što su nominacije za Gremi objavljene u novembru mnogi su primetili da ime Blu Ajvi nije među navedenima kada se njen glas jasno čuo u pesmi "Brown Skin Girl". Od svih koji je trebalo da budu spomenuti, samo je Bijonsino ime bilo navedeno.

Greška je ubrzo ispravljena, pa se njeo ime našlo menju nominovanima na Gremi sajtu, baš kao i ime nigerijskog pevača WizKida.

Prestižne muzičke nagrade Gremi dodeljene su sinoć, a Bijonse se upisala u istoriju osvojivši svoj 28. Gremi.

- Kao umetnica verujem da je moj posao, da je posao svih nas da beležimo ova teška vremena - rekla je Bijonse na sceni i rekla da šalje poštovanje "svim prelepim kraljicama i kraljevima širom sveta".

- Radila sam ceo svoj život... Ovo je magično veče" - rekla je ona.

Bijonse sa samo tri nagrade beži Džordžu Soltiju, dirigentu klasične muzike, koji je osvoji najveći broj Gremija - 31.

Osim Bijonse i Blu Ajvi nagrade je osvojio i Džej-Zi, koji je osvojio svoju 23. nagradu. Podelio je nagradu za najbolju rep pesmu sa svojom ženom, s obzirom da je bio jedan od tekstopisaca za "Savage".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. mart 2021 | 11:38

    Pokušala sam da poslušam pesmu, ali uši me zabolele..ugasih.

  • Bojan

    15. mart 2021 | 11:00

    🤮🤮🤮 Setimo se ponasanja ove devojcice,pre par godina, na slicnoj manifestaciji. Razmazena i jako nevaspitana. Odvratno je sta pojedini roditelji rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA