Bajaga otpevao pesmu "Darja" kako bi pokrenuo akciju za pomoć maloj Magdaleni

- Preostaje jedino da uživamo u pesmi jer lepšu izvedbu sigurno niste čuli, a i da pomognemo Magdaleni da i ona sanja svoje snove slanjem bar jedne SMS poruke sa sadržajem 933 na 3030 - piše na profilu Bajage i Instrkutora

  • 0
Bajaga koncert YOUBOX Foto: ATA Images
Bajaga koncert YOUBOX "Bajaga i Instruktori" Foto: ATA Images

Grupa "Bajaga i Instruktori" deo su humanitarne akcije za pomoć maloj Magdaleni Nedeljković. Momčilo Bajagić Bajaga je sa mališanima iz vrtića "Play" otpevao pesmu "Darja" i tako apelovao da se pomogne devojčici.

- Bajaga je sa ovim malim anđelima iz vrtića Play otpevao Darju kako bi zajednički pokrenuli akciju pomoći maloj Magdaleni Nedeljković. Deca su sa takvom ljubavlju i željom otpevala pesmu da nam preostaje jedino da uživamo u pesmi jer lepšu izvedbu sigurno niste čuli, a i da pomognemo Magdaleni da i ona sanja svoje snove slanjem bar jedne SMS poruke sa sadržajem 933 na 3030. Hvala vam 933 na 3030 - stoji u komentaru grupe "Bajaga i Instrkutori".

Kako je Bajaga sa mališanima izveo pesmu, kliknite ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA