• 0

Bajaga otpevao pesmu "Darja" kako bi pokrenuo akciju za pomoć maloj Magdaleni

- Preostaje jedino da uživamo u pesmi jer lepšu izvedbu sigurno niste čuli, a i da pomognemo Magdaleni da i ona sanja svoje snove slanjem bar jedne SMS poruke sa sadržajem 933 na 3030 - piše na profilu Bajage i Instrkutora

  • 0
Bajaga koncert YOUBOX

"Bajaga i Instruktori" Foto: ATA Images

Grupa "Bajaga i Instruktori" deo su humanitarne akcije za pomoć maloj Magdaleni Nedeljković. Momčilo Bajagić Bajaga je sa mališanima iz vrtića "Play" otpevao pesmu "Darja" i tako apelovao da se pomogne devojčici.

- Bajaga je sa ovim malim anđelima iz vrtića Play otpevao Darju kako bi zajednički pokrenuli akciju pomoći maloj Magdaleni Nedeljković. Deca su sa takvom ljubavlju i željom otpevala pesmu da nam preostaje jedino da uživamo u pesmi jer lepšu izvedbu sigurno niste čuli, a i da pomognemo Magdaleni da i ona sanja svoje snove slanjem bar jedne SMS poruke sa sadržajem 933 na 3030. Hvala vam 933 na 3030 - stoji u komentaru grupe "Bajaga i Instrkutori".

Kako je Bajaga sa mališanima izveo pesmu, kliknite ovde.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima