≫ 

"Hladno pivo" 21. avgusta na stadionu "Tašmajdan"

Zagrebački bend će na Tašu proslaviti pune dve decenije koncertnog druženja sa publikom u Srbiji

  • 0
Hladno pivo

Hladno pivo Foto: Mario Pavlović / LongPlay

Pank rokeri "Hladno pivo" održaće svoj do sada najveći koncert u Beogradu 21. avgusta (20:30) na stadionu "Tašmajdan"!

Zagrebački bend će na Tašu proslaviti pune dve decenije koncertnog druženja sa publikom u Srbiji, koje je počelo u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda 16. juna 2001. godine, odakle je Glas javnosti bio proročki izvestio da je "sudeći po viđenom, žestokom i maksimalno uigranom nastupu, "Hladno pivo" udarilo čvrste temelje za buduće, redovno pojavljivanje na ovim prostorima".

I zaista, posle SKC-a, tokom godina usledila su brojna i sve masovnija druženja Beograđana, Novosađana i stanovnika drugih naših gradova sa Hladnim pivom. Bend je samostalno čak četiri puta punio Halu sportova, jednom halu Novosadskog sajma, stigavši i do prostora Beogradske tvrđave. Sada je na red došao da se raspeva Taš, fantastičan prostor na otvorenom u srcu letnjeg Beograda.

- Jedan od regionalno najznačajnijih bendova, "Hladno pivo" je u preko tri decenije postojanja zabeležilo impresivan niz hitova, kakvi su "Trening za umiranje", "Pjevajte nešto ljubavno", "Svijet glamura", "Teško je ful biti kul", "Šamar", "Ezoterija", "Soundtrack za život", "Nije sve tako sivo", "Konobar", "Samo za taj osjećaj", "Na ovim prostorima", "Bačkizagre stuhpa šeja", "Trening za umiranje" - rekao je Mile Kekin povodom koncerta na Tašu

Mile, gitarista Zoran Subošić, bubnjar Mladen Subošić i basista Krešimir Šokec, uz klavijaturistu Miljka Kiša, objavili su krajem prošle godine singl "Kišna nedelja", a prošle sedmice i "Carpe Diem" kojima najavljuju predstojeći novi album.

Ulaznice u pretprodaji preko Tickets mreže od 15.juna. (parter, tribine: 1.500 dinara, fan pit: 2.000 dinara).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA