≫ 

Hladno pivo otvorili drugo veče Arsenal festa: I muzičari i publika u transu

Publika je ovaj bend, koji se na binu popeo u 21 sat, gromoglasno dočekala, a momci sa bine uz vratili su istom merom - publika koja se još okupljala u masu, hipnotisano podizala ruke

  • 0
Hladno pivo, Arsenal fest Foto: Mateja Beljan

Drugo veče ovogodišnjeg izdanja Arsenal festa u Kragujevcu, među zidinama Kneževog arsenala, neobičnog industrijskog komplelsa iz 19. veka na glavnoj bini otvorio je hrvatski pank sastav Hladno pivo.

Publika je ovaj bend, koji se na binu popeo u 21 sat, gromoglasno dočekala, a momci sa bine uz vratili su istom merom - publika koja se još okupljala u masu, hipnotisano podizala ruke.

- Nakon godinu i po dana grozomorne tišine, konačno pred živim ljudima, koji skaču - poručio je Mile Kekin i, odeven u šarenu majicu i otpočeo energično da peva "Imam majicu".

Gotovo u transu uspinjao se na bini, sjedinivši se sa publikom.

Kao i na svakoj pank svirki, neobilazne su bile i šutke - ovaj vrtlog tela koja se guraju neupućenima može da izgleda nasilno, ali njeni učesnici vrlo obraćaju pažnju na ono što se dešava oko njih i automatski priskaču u pomoć ukoliko neko izgubi ravnotežu.

Frontmen Hladnog piva u jednom momentu je iz publike izveo devojku na binu. A Milica, kako se devojka zove, zapevala je sa bendom.

Na glavnoj biti Arsenal festa ove večeri nastupaju Hladno pivo, DUB FX ii Dubioza kolektiv. Na Garden stejdžu publika ima priliku da sluša sastave Scordisci, Nikom ništa, izvpđače Kiku, Kendija, zatim sastave Dram, Kolja i Grobovlasnici, Svemirko, kao i Nikolu Vranjkovića. Explosive DJ stejdž večeras nudi program u kom će učestvovati Bokee, Kristijan Molnar, Andrew Meller i Lea Dobričić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA