≫ 

Bio je kičma Roling Stonsa i pravi džentlmen: Muzičke zvezde se opraštaju od Čarlija Votsa

- Čarli Vots bio je najelegantniji i najdostojanstveniji bubnjar u rokenrolu - napisala je legendarna rokerka Džoan Džet

  • 0
Charlie Watts,  Čarli Vats Čarli Vots Foto: Tanjug/AP

Čarli Vots, bubnjar Roling Stonsa, preminuo je u 81. godini u Londonu, a od legendarne rokenrola su se preko društvenih mreža oprostila brojne svetske muzičke zvezde. Svi od reda se slažu da je bio sjajan čovek i perfektan muzičar.

- Veoma tužan dan. Čarli Vots bio je vrhunski bubnjar. Muškarac sa najviše stila i tako sjajno društvo. Moje najdublje saučešće Širli, Serafini i Šarlot. I naravno, Roling Stonsima - napisao je Elton Džon na Tviteru.

- Bog blagoslovio Čarlija Votsa. Nedostajaćeš nam čoveče i ljubav za porodicu. Ringo - napisao je Ringo Star.

- Odvratna vest. Jedna od vanvremenskih ikona i kičma Stonsa. Teško je dokućiti gubitak - napisao je pevač i gitarista grupe KISS Pol Stenli.

- Čarli Vots bio je najelegantniji i najdostojanstveniji bubnjar u rokenrolu. Svirao je upravo ono što je bilo potrebno - ni više - ni manje. On je jedinstven - napisala je legendarna rokerka Džoan Džet.

- Rokenrol ne bi bio rokenrol bez ritma, stila, vibracija ovog neverovatnog muzičara. Počivaj u miru, Čarli Vots, jedan od najvećih i najvažnijih arhitekata muzike koju volimo - napisao je Tom Morelo.

- Počivaj u miru, Čarli Vots. Jedan od najvećih rok bubnjara ikada i pravi džentlmen. Saučešće njegovoj porodici i bendu - napisao je Brajan Adams.

- Vrlo fin, nadaren čovek ... usidrio je jedan od najfinijih rok bendova u istoriji ... Još jedna lepa duša ... Hvala, Čarli... - napisao je frontmen grupe Whitesnake Dejvid Koverdejl.

Video: Zvezde svetske muzičke scene napravile koncerte iz svojih domova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA