Poslušajte pesmu "Jedina Srpska" Danice Crnogorčević i Beogradskog sindikata

- Ova pesma je objavljena povodom proslave 30 godina od osnivanja Republike Srpske - navodi se na Jutjub kanalu Danice Crnogorčević, gde je i objavljena pesma

  • 14
Beogradski sindikat Danica Crnogorčević Printskrin: Youtube/Даница Црногорчевић

Povodom 30 godina od osnivanja Republike Srpske, Danica Crnogorčević i Beogradski sindikat objavili su pesmu koja nosi naziv "Jedina Srpska". U pitanju je patriotska pesma, a spot krase detalji koji su vezani za srpski narod.

- Ova pesma je objavljena povodom proslave 30 godina od osnivanja Republike Srpske. Nastala je kao želja gore potpisanih umetnika da se svojom muzikom barem malo oduže narodu Republike Srpske za stradanje i teret koji su podneli u odbrani slobode, vere i nacionalnog identiteta celog srpskog naroda. Godinama unazad Srpska je za sve nas bila bastion srpstva. Hvala našem stradalnom narodu iz RS što je u ovim teškim godinama progona i pritisaka koji i dalje traju, očuvao živim Kosovski zavet i zavete naših bogonosnih otaca Svetog Save i Svetog Simeona. Šta god da kaže sila koja nam preti, mi smo svoje jedinstvo već ostvarili u ljubavi, duhu, krvi i telu našeg Gospoda Isusa Hrista! - navodi se na Jutjub kanalu Danice Crnogorčević, gde je i objavljena pesma.

Muziku su napravili Nebojša Obradović (di-džej Silent) i Beogradski sindikat, tekst Beogradski sindikat, gusle svira Maksim Vojvodić, video montažu je uradio David Gatarić (Last Minute Change postproduction), a reditelj spota je Igor Tešić.

Pogledajte spot za pesmu "Jedina srpska":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    9. januar 2022 | 09:30

    Прелијепо ... Срећан ти празник Републико моја а и слава свети Стефан првомученик свим породицама које прослављају крсну славу!!! У здрављу, срећи, весељу и општем задовољству а на многаја љета!😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

  • RS

    9. januar 2022 | 09:28

    Živela Republika Srpska

  • Perke

    9. januar 2022 | 16:27

    Sjajna pesma! Srećan rođendan Republiko Srpska!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA