Grupa Ortodoks Kelts 17. marta u Domu omladine Beograda

Veliki koncert biće održan u Sali Amerikana

  • 0
Orthodox Celts  na Beer festu, Beer fest, Bir fest, festival piva 2015 Foto: Marko Todorovic

Grupa Ortodoks Kelts održaće veliki koncert 17. marta u Sali Amerikana Doma omladine Beograda u sklopu obeležavanja 30 godina svoje delatnosti, saopštili su danas organizatori događaja.

Frontmen benda Aleksandar Petrović, poznatiji kao Aca Seltik, izjavio je uoči koncerta da će ovaj 17. mart obeležiti pune tri godine od kako nisu svirali na svom najvažnijem koncertu i proslavili Dan Svetog Patrika, ali i da ih je "sve što se događalo za to vreme naučilo da nikada ne možemo sa sigurnošću znati šta sutra donosi."

- Zato znamo da je sada, posle svega, svaki trenutak koji živimo u sadašnjosti neprocenjiv i da svaki koncert, uvek i svuda, a naročito na Dan Svetog Patrika, mora da bude najbolji ikada... Da se svako od nas, koji to doživljavamo kao neodvojivi deo sebe, raduje kao nikada to tada, i na bini i ispred nje - ističe Petrović.

Grupa Ortodoks Kelts osnovana je 1992. godine, a prvi koncert na Dan Svetog Patrika održali su već 1993. godine.

U svom repertoaru kombinuju tradicionalnu irsku muziku sa elementima roka i predstavljaju "jedinstven muzički fenomen naših prostora."

Koncert će biti organizovan uz poštovanje svih važećih epidemioloških mera.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA