Easy Tiger i half predstavljaju Youandewana!

Ulaznice su dostupne na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i online po ceni od 1.000 dinara, a određeni kontingent će se naći i na samom ulazu u klub

  • 0
Youandewan Foto: Promo/Easy Tiger

Easy Tiger serijal žurki u halfu se nastavlja! Za martovsko izdanje, ove subote, 05. marta, Marko Nastić će po prvi put ugostiti di-džeja i producenta koji stiže iz Berlina - Youandewana.

Ewan započinje svoju di-džej i producentsku karijeru u Velikoj Britaniji, izdajući svoj debi EP “Scarlett” 2006. godine na Moma Recordings-u, kojim je orijentisao svoj stil koji preovladava na izdanjima koja su usledila. Kada se preselio u prestonicu nemačke kulture, snimio je debi album “There Is No Right Time” / Aus Music.

Youandewan stoji i iza fenomenalne vinyl only izdavačke kuće “Small Hours” koja ima već 4 impresivna izdanja.

U halfu ćete pored njih dvojice, posle dužeg vremena imati priliku da čujete i Italoboyz (Marca Donata) koji donosi hibridni zvuk house-a i techna, inspirisan minimalom, acid-houseom, džezom i high-tech funkom, kao i stalnog gosta, Vladimira Dragaša.

Ulaznice su dostupne na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i online po ceni od 1.000 dinara, a određeni kontingent će se naći i na samom ulazu u klub!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA