≫ 

Irski rok bend koji je oduševio Bona Voksa: Hothouse Flowers prvi put u Srbiji

Za ovaj koncert ostalo je još malo karata

  • 0
Hothouse Flowers Foto: HHF promo

Svetski poznati irski rokeri - Hothouse Flowers - nastupiće u Bitefartcafeu, 18. marta u 20:30 časova u okviru jedne od najvoljenijih (i definitivno najzelenijih) gradskih manifestacija - Beogradskog irskog festivala. Bend koji je počeo od uličnih svirki, privukao pažnju čuvenog Bona i čiji je debitantski album postao najprodavaniji u irskoj muzičkoj istoriji, prirediće bez sumnje Beograđanima odličnu zabavu.

– Na mnogobrojne zahteve fanova, organizator ovogodišnjeg Beogradskog Irskog Festivala dovodi sastav Hothouse Flowers, koji će na najbolji način uveličati proslavu Dana Svetog Patrika u Beogradu – najavili organizatori.

Podsetimo, Hothouse Flowers oformljen 1985. u Dablinu, a pevač Liam O Maonlai, gitarista Fiachna O'Braonain i basista Peter O’Toole svojom sjajnom mešavinom rocka, irske tradicionalne muzike i soula, privukli su pažnju čuvenog Bona Voxa iz U2, koji im je odmah ponudio ugovor sa svojom diskografskom kućom.

Do sada su izdali trinaest albuma, a najviše su ih proslavile numere ‘’Don’t Go’’, ‘’Give It Up’’ i ‘’I Can See Clearly Now’’.

Podsetimo, harizmatični Irci trebali su da nastupe u Bitefartcafeu u martu 2020. kada su rasprodali koncert. Nažalost, u Srbiji je zbog Korone bilo uvedeno vanredno stanje sa policijskim časom i nastup je morao da bude otkazan.

Oni su nedavno uputili video poruku svojim fanovima u Srbiji, a Telegraf je imao priliku da sa frontmenom Lijamom uradi i intervju.

Za ovaj koncert, kako saznajemo, ostalo je još malo karata nakon što su antikovid mere ublažene i više nema ograničenja broja okupljenih na kulturnim događajima.

Video: Grupa “Orthodox Celts“ održala povratnički koncert u DOB-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA