Lejdi Gaga najavila kada izlazi njena pesma koju je napisala za "Top Gun: Maverick"

- Ova pesma je ljubavno pismo svetu - navela je pevačica

  • 0
Lejdi Gaga, 64th Annual Grammy Awards - Arrivals Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Ove godine u bioskopima širom sveta biće prikazan nastavak filma "Top Gun" - "Top Gun: Maverick", a Lejdi Gaga je za potrebe ovog ostvarenja snimila pesmu pod nazivom "Hold My Hand". Kako je pevačica navela, numera će biti objavljena 3. maja.

- Kada sam napisala ovu pesmu za "Top Gun: Maverick", nisam čak ni shvatila koliko se slojeva prostire kroz srce filma, moju psihu i prirodu sveta u kojem živimo. Radila sam na pesmi godinama, usavršavajući je, pokušavajući da je učinim našom - napisala je Lejdi Gaga na Tviteru i nastavila:

- Želela sam da pretvorim muziku u pesmu u kojoj delimo našu duboku potrebu da budemo shvaćeni i da pokušamo da razumemo jedni druge – čežnju da budemo bliski kada se osećamo tako daleko i sposobnost da slavimo životne heroje - navela je pevačica i dodala:

- Tako sam zahvalan Tomu, Hansu i Džou na ovoj prilici - i bilo je lepo iskustvo raditi sa njima... Ova pesma je ljubavno pismo svetu tokom i posle veoma teškog vremena... I tako sam uzbuđena što ću vam je dati 3. maja - navela je Lejdi Gaga.

Evo i njene objave:

Pogledajte trejler za "Top Gun" - "Top Gun: Maverick":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA