≫ 

Florens Velč priznala da je 8 godina trezna, pa objavila novi album: Poslušajte "Dance Fever"

Nove pesme objavljene su danas

  • 0
Florence Welch Foto: Profimedia/Capital pictures

Florence + the Machine objavili su svoj novi studijski album "Dance Fever".

Plesom ispunjena barokna pop ploča je prvi album benda u skoro četiri godine, nastavak "High As Hope" iz 2018. godine, a prethodio joj je glavni singlli su joj singlovi „Кing“, „Heaven Is Here“, „My Love“ i „Free“ — svaki propraćen upečatljivim muzičkim spotom u režiji Autumn de Vajld.

Povodom objavljivanja albuma, pevačica Florens Velč razgovarala je sa Zejnom Louom iz Apple Music-a, a jedan odlomak privukao je naročitu pažnju. Velč je pričala o zabludi u koju je sama verovala, a to je da je piće neophodan deo života rok zvezde. Sada je trezna osam godina.

- Mislila sam da su haos u mom životu i piće i sve ostalo gorivo za moju kreativnost - objasnila je Velč.

- Ako si bio rokenrol zvezda, tako si to radio. Jer, kao mlada žena koja pokušava da se pozicionira na indi sceni, nisam želela da ljudi misle da siam osetljiva devojka. Mislila sam: „Ako mogu da pijem koliko i ovi ljudi, ako mogu da pijem dok oni ne završe ispod stola, tako ću naći svoje mesto u ovom svetu.“

- Na sceni južnog Londona iz koje sam došla, tako ste to uradili. Svirka i opijanje su se prepletali. I onda, to je bilo piće pre, piće tokom, piće posle. I ako ste uspeli da pogodite slatku tačku gde je to učinilo svirku zaista dobrom, to je bilo sjajno. Ponekad to ne bi uspelo. Onda se to pretvaralo u vrištanje i bacakanje...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA