≫ 

Jasenko Houra o zabrani korišćenja imena Prljavo kazalište: "Treba da vidimo šta u rešenju uopšte piše"

- Ne mogu da pričam o stvarima koje su trenutno u postupku, niko od nas još uvek ništa nije primio, niti Bodalec niti advokati - rekao je roker

  • 3
Prljavo kazalište Foto: Marko Vlaović/ATAImages

Jasenko Houra, gitarista i osnivač benda Prljavo kazalište je u razgovoru za RTL.hr naveo da nije primio nikakvo rešenje o privremenoj meri zabrane korištenja imena Prljavo kazalište.

Roker je naveo da ga ovih dana očekuje, kao i to da planira da uloži prigovor na rešenje.

Ipak, o tome ne želi da priča dok je postupak u toku,

- Ne mogu da pričam o stvarima koje su trenutno u postupku, niko od nas još uvek ništa nije primio, niti Bodalec niti advokati. Novinari su došli do tih spisa, ali naši advokati bi trebalo da taj dokument dobiju ovih dana. Treba da vidimo šta uopšte tu piše pa da onda na njega radimo prigovor. Može da piše i o Trećem svetskom ratu - rekao je Jasenko Houra.

Kako je ranije navedeno, Jasenko Houra i Mladen Bodalec ne mogu više da koriste ime Prljavo kazalište, budući da planiraju da i dalje nastupaju, te se otvara pitanje pod kojim imenom će bend nastaviti s radom, piše 24sata.hr.

- U ovom trenutku ne želim da pričam o novom imenu. Ne mogu da komentarišem nešto što je trenutno u postupku. Pretpostavljam da ćemo taj dokument uskoro dobiti. Ne želim ništa da kalkulišem, videćemo iduće nedelje kako će se situacija odvijati. U krajnjem slučaju, postoje advokati pa ćemo videti kako će priča na kraju završiti - rekao je Jasenko Houra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA