Zdravko Čolić 19. avgusta u Trebinju: Posle više od 30 godina održaće koncert u gradu svojih predaka

Ulaz na koncert je besplatan

  • 0
Nastup Zdravka Čolića na Banja Luka Festu Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravko Čolić, naša najveća muzička zvezda, održaće koncert 19. avgusta u Trebinju, gradu koji će tog dana zasigurno biti muzički epicentar regiona!

Čolina popularnost ne prestaje, a čini se da hitovi koji su snimljeni pre nekoliko decenija nikada nisu bili popularniji. Tome svedoče slike publike u kojoj se mogu videti sve generacije, pa ne čudi što je i prva najava njegovog koncerta u Trebinju izazvala ogromnu pažnju Hercegovaca, ali i svih onih koji će u tom periodu letovati na Jadranu.

Posle više od trideset godina Zdravko će održati koncert u gradu svojih predaka, na prostoru Stare kasarne koji može da primi više od dvadeset hiljada ljudi. Za Trebinje, u kome je rođena njegova majka, popularnog Čolu vežu najlepša sećanja na detinjstvo, što podstiče njegovu želju da “na domaćem terenu” još jednom osvoji publiku i pruži im ono najbolje: nezaboravan provod, energičan nastup i priliku da čuvene hitove čuju u pratnji fenomenalnih muzičara.

Ulaz na koncert je besplatan, a Zdravko Čolić i Opština Trebinje pozivaju publiku iz celog regiona na koncert koji se dugo čekao i za koji već vlada veliko interesovanje.

Na vreme isplanirajte svoj dolazak i spremite se da zajedno sa Čolom u glas pevate najveće hitove “Produži dalje”, “Prava stvar, “Ruška”; “Ti živiš u oblacima mala”, “Zagrli me”…

Organizator koncerta Zdravka Čolića je Opština Trebinje, uz značajnu podršku kompanija “Fines”, “Herc gradnja” i “Herc Invest”, “XET”, “EPC” i #gotrebinje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA