Jeleni Tomašević je sjajan nastup sa Bočelijem doneo još jednu lepu stvar

Pre svega, mnogima je privuklo pažnju kako je srpska pop zvezda sa italijanskim tenorom otpevala pesmu "Vivo Per Lei"

  • 1
Jelena Tomašević, Bočeli nastup Beograd Foto: Milena Đorđević

Srpska pop zvezda Jelena Tomašević imala veče za nezaborav u petak, 22. jula, kada je nastupila zajedno sa Andreom Bočelijem, na koncertu italijanskog tenora na Belgrade River Fest-u, na platou Geozavoda u Beogradu.

Podsetimo, ona je sa maestrom izvela zajedno dve kompozicije - "Vivo Per Lei" i "Canto Della Tera". Takođe, Jelena je samostalno na ovom koncertu otpevala srpsku numeru "Gde si bilo, jare moje".

Pažnju mnogih je privukao kada je Tomaševićeva sa Bočelijem izvela kompoziciju "Vivo Per Lei". Ovaj performans, kao i ostala dva, je srpska pop zvezda objavila na svom Jutjub kanalu.

"Vivo Per Lei" u izvođenju Jelene Tomašević i Andree Bočelija pojavio se i na trending listi i, za sada, zauzima visoko osmo mesto.

Jelena Tomašević, trending lista Printskrin: Youtube

- Mi smo se juče (u petak 22. jula, prim. aut) prvi put sreli, zapravo, na probi i, nećete verovati, on je mene pitao koju ćemo pesmu da probamo. Ja sam izgovorila, pa valjda ćemo obe da probamo. On je rekao: "Pa ne, nema potrebe. Možemo samo jednu." Tako da sam ja morala da biram koju ćemo pesmu da probamo. Mi smo probali "Canto Della Terra". "Canto Della Terra" je pesma kojom je on završio koncert, a "Vivo Per Lei" nismo ni probali. Tako da ono sinoć što ste čuli je bilo bez probe - rekla je pre nekoliko dana Jelena Tomašević.

Ako ste propustili, poslušajte kako je Jelena Tomašević otpevala "Vivo Per Lei" sa Andreom Bočelijem na Belgrade River Fest-u.

Video: Andrea Bočeli u Beogradu izveo legendarni hit Con Te Partiro

Video: Nemanja je naš Andrea Bočeli, oduševio je operskom verzijom Zvezdine pesme: Sada nam je otvorio dušu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smoriste bree

    26. jul 2022 | 15:21

    Ajmo sada sledeca tri meseca da citamo samo o ovom koncertu... dosadno vise ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA